Over mij

Mijn naam is Ida de Vries, geboren in Drachten, Friesland.
Ik woon met Romke Wijma in Siegerswoude en we hebben samen Theeschenkerij Bellefleur en vier volwassen kinderen.
In het Theehuis organiseren we verschillende activiteiten en in het voorjaar en de zomer kun je genieten van onze tuin en al
het goede wat de natuur te bieden heeft…
Neem gerust een kijkje op www.theeschenkerijbellefleur.nl

Na mijn schoolperiode ben ik in ’79 gaan werken als leerling ziekenverzorgster in Leeuwarden. Mijn verlangen om op reis te gaan werd groter, en ik ging voor een aantal maanden naar IsraĆ«l om in de kibbutz te werken en rond te reizen. Na deze fantastische periode volgde een zomer in de horeca op Terschelling. Ik kreeg twee prachtige kinderen en had naast het moederschap baantjes in de gezinszorg, op kinderdagverblijven en als vrijwilligster op de basisschool.

Ik heb een enorme inspiratie om mij te ontwikkelen op creatief en spiritueel vlak. Verschillende creatieve cursussen passeerden de revue en ik volgde opleidingen in beeldende kunsten, spiritueel kunstzinnig tekenen, reclametekenen en kleur. Astrologie had altijd al een plekje in mijn hart en na mijn vakopleiding heb ik vele horoscopen mogen duiden.
Ik werd reikimaster en luisterkindwerker, waardoor ik leerde vertrouwen op mijn innerlijk weten en ook op de helende energie die ik van nature kan inzetten.
Met heel veel plezier heb ik jarenlang in verschillende natuurvoedingswinkels gewerkt en daarna in de bedrijfscatering. Tegenwoordig richt ik mij voornamelijk op tuinieren, wandelen, lezen, taartjes bakken, allerlei activiteiten bij Theeschenkerij Bellefleur, en mijn werk als Astrologe en luisterkindwerker.