Over mij

Mijn naam is Ida de Vries, geboren in Drachten, Friesland.
Ik woon samen met Romke Wijma in Siegerswoude en we hebben elk twee volwassen kinderen.
Op onze mooie plek runnen we Theeschenkerij Bellefleur. In het gezellige Theehuis zijn er verschillende activiteiten, en van april tot oktober kun je genieten van onze tuin en al het goede wat de natuur te bieden heeft…
Neem gerust een kijkje op www.theeschenkerijbellefleur.nl

Na mijn schoolperiode ben ik in ’78 gaan werken als leerling ziekenverzorgster in Leeuwarden. Na twee jaar wist ik dat ik iets anders moest doen met mijn leven en ben voor een aantal maanden naar IsraĆ«l gegaan om in een kibbutz in de Negev woestijn te werken en het land te verkennen. Na deze fantastische periode volgde een zomer in de horeca op Terschelling. Ik kreeg twee prachtige kinderen en had naast het moederschap werk in de gezinszorg, op kinderdagverblijven, en deed vele activiteiten op de basisschool.

Ik heb een enorme inspiratie om mij te ontwikkelen op creatief en spiritueel vlak. Verschillende creatieve cursussen passeerden de revue en ik volgde opleidingen in beeldende kunsten, spiritueel kunstzinnig tekenen, reclametekenen en kleur. Astrologie had altijd al een plekje in mijn hart en na mijn vakopleiding heb ik vele horoscopen mogen duiden.
Ik werd reikimaster en luisterkindwerker, waardoor ik leerde vertrouwen op mijn innerlijk weten en ook op de helende energie die ik van nature kan inzetten.
Met heel veel plezier heb ik jarenlang in verschillende natuurvoedingswinkels gewerkt en daarna in de bedrijfscatering. Tegenwoordig richt ik mij voornamelijk op tuinieren, inmaken van eigen groenten en fruit, wandelen, lezen, taartjes bakken, de vele activiteiten bij Theeschenkerij Bellefleur en mijn werk als Astrologe en luisterkindwerker.